Opinie klientów

4.9 średnia
ocen
401 opinii
98.5% pozytywnych
komentarzy
5.0
13.06.2018
Anna

Masaż rewelacja :) I super podejście do klienta

5.0
13.06.2018
ja

Rewelacja! Bardzo dziękuję!

5.0
19.04.2018
Anna

Bardzo przyjemny, relaksujący masaż. Bardzo miła pani Irena, sympatyczna atmosfera.

Studio Pemodelan - Gabinet Zdrowego Ciała
Serdecznie dziękujemy za opinię :-) Bardzo nas cieszy każda opinia oczywiście najbardziej te pozytywne ;-) Zapraszamy ponownie
5.0
17.04.2018
Marta

Odprężyłam się, a właśnie na tym mi zależało

Studio Pemodelan - Gabinet Zdrowego Ciała
Cieszymy się, iż mogliśmy spełnić Pani oczekiwania. To jest nas cel: pomóc klientowi uzyskać jego własny cel :-) Zapraszamy ponownie!
3.0
12.04.2018
Małgorzata

Przykro mi, ale nie jestem zadowolona, tak naprawde to było posmarowanie olejami a nie masaż, masaż w moim rozumieniu to ugniatanie, głskanie, naciskanie czyli rózne techniki masażu, ale jednak z użyciem jakiej kolwiek siły.
przykro mi zwłaszcz...

więcej
Studio Pemodelan - Gabinet Zdrowego Ciała
Dziękujemy za opinię. Jednakże jesteśmy zdziwieni Pani zdaniem napisanym w opinii. Pani Irena starała się dostosować do wskazówek p. Ani, gdyż ostatnio Pani narzekała, że masaż jest za mocny, dlatego p. Irena robiła lekko. Szkoda, że podczas godzinnego masażu nic Pani nie powiedziała, że woli mocniej itp. uwagi po masażu nic nie możemy zrobić. Staramy się zawsze, aby klient uzyskał jak najlepsze efekty, co widać po opiniach większości naszych klientów.
5.0
28.03.2018
Agnieszka

Niesamowita sesja terapii czszkowo-krzyzowej to już moja 3 i za każdym razem coś nowego się odkrywa. Z kolejną sesją czuję się lepiej niby nic nie widać a tak wiele potem czuć :)
Polecam

Studio Pemodelan - Gabinet Zdrowego Ciała
Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy serdecznie ponownie :-)
5.0
27.02.2018
Kaśka

Bardzo miła, profesjonalna i ogromnie życzliwa obsługa.
Bardzo dziękuję

Studio Pemodelan - Gabinet Zdrowego Ciała
Bardzo dziękujemy zapraszamy ponownie.
5.0
23.02.2018
Karolina

Doskonale! Wszystko idealnie

Studio Pemodelan - Gabinet Zdrowego Ciała
Dziękujemy :-)
5.0
14.02.2018
Gosia

Wspaniala pani Sylwia odjela stresy z moich barkow. Dziekuje. Wroce na pewno.

Studio Pemodelan - Gabinet Zdrowego Ciała
Dziękujemy za ocenę, bardzo nas cieszy :-)
5.0
10.02.2018
Anna

Polecam Zimową Harmonię - świetnie rozgrzewa i relaksuje :) A Pani Sylwia jak zwykle wspaniała.

Studio Pemodelan - Gabinet Zdrowego Ciała
Bardzo dziękujemy za wspaniały komentarz